Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κλείνει τις επόμενες ημέρες ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά στην Ζάκυνθο τις βραδινές ώρες μέχρι το πρωί για λόγους ασφαλείας των πολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος θα κλείσει για πρώτη φορά την ερχόμενη Τετάρτη.

Διαβάστε ακόμη:  Ζάκυνθος: Κορονοπάρτι εν πλω με 386 άτομα - «Δεν θα γίνει ο Λαγανάς κέντρο πανδημίας» λέει ο Χρυσοχοΐδης

Για τον λόγο αυτό, την Τρίτη φθάνουν στο νησί 20 επιπλέον αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενισχύσουν κυρίως τις πεζές περιπολίες στο κομμάτι του Λαγανά που θα κλείσει. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, H ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων του νησιού ερχεται να προστεθεί στους 120 αστυνομικούς που επιχειρούν το φετινό καλοκαίρι.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, έστειλε χθες σαφές μήνυμα τόσο στην πολιτική ηγεσία όσο και στους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ότι πρέπει να επέλθει και πάλι η νομιμότητα στην Ζάκυνθο και ιδιαίτερα στο Λαγανά. Οι αποφάσεις λήφθηκαν μετά τα επεισόδια και τους ξυλοδαρμούς μεταξύ τουριστών, αλλά και πολλά περιστατικά παραβατικότητας.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι οι αρχές δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει φέτος ο Λαγανάς κέντρο διάδοσης της πανδημίας. “Με τις φετινές δράσεις θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μέχρι τέλους, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η νομιμότητα στο νησί”, δήλωσε, επισημαίνοντας ότι η Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη στον πλανήτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA