Μενού
  • Α-
  • Α+

Ομόφωνα τάχθηκαν οι δικαστές υπέρ της άποψης που είχε διατυπώσει η 19η τακτική ανακρίτρια, καθώς κλήθηκε να λύσει την διαφωνία που προέκυψε μεταξύ της δικαστικού λειτουργού και του εισαγγελέα. Οι νέες κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν κρίθηκαν ικανές για να διαταχθεί και δεύτερη προφυλάκιση, σύμφωνα με το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο.

Οι δικαστές αποφάσισαν να μην εκδοθεί νέο ένταλμα προσωρινής κρατήσεως κατά του προφυλακισμένου σκηνοθέτη και μ' αυτόν τον τρόπο το ανώτατο χρονικό πλαίσιο της προσωρινής του κρατήσεως περιορίζεται στους 18 μήνες.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά την απολογία του κατηγορούμενος για δύο ακόμη βιασμούς είχε επιστρέψει στη φυλακή με ανακρίτρια και εισαγγελέα να διαφωνούν για το εάν θα πρέπει να του επιβληθεί δεύτερη προφυλάκιση για τις νέες κατηγορίες σε βάρος του.

Η 19η τακτική ανακρίτρια είχε την άποψη ότι πρόκειται για την ίδια υπόθεση και κατά συνέπεια δε χωρεί δεύτερη προφυλάκιση, ενώ ο εισαγγελέας ότι πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις και ζήτησε να εκδοθεί νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA