Μενού
  • Α-
  • Α+

 «Είναι δύσκολη ημέρα, με τον πατέρα της αείμνηστης κοπέλας έχουμε μεγαλώσει μαζί στο Βέλο Κορινθίας, όπου σήμερα έγινε η κηδεία της κοπέλας, ανήμερα της γιορτής της. Δεν είναι μια υπόθεση για εμένα, έχω προσωπική σχέση», είπε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας της 26χρονης, που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ίσως ο 30χρονος έψαχνε δικηγόρο όσο κρυβόταν από την αστυνομία

Διαβάστε ακόμη: Κούγιας για Φολέγανδρο: Τι φοβόταν η Γαρυφαλλιά – Αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον 30χρονο

Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς που προβάλλει ο φίλος της κοπέλας, που ομολόγησε ότι την σκότωσε, ο Αλέξης Κούγιας είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, «αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλες επιφυλάξεις τα όσα λέει, καθώς υπάρχει μια εξαφάνιση πολλών ωρών και δεν αποκλείει κανείς ό,τι στις ώρες αυτές έχει μιλήσει με κάποιο συνάδελφο, να έχει πάρει νομικές συμβουλές και να έχει κρύψει κάποια στοιχεία».

«Περιμένω με αγωνία την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα “μιλήσει”», συμπλήρωσε ο ποινικολόγος, σημειώνοντας ότι «ενδιαφέρον είναι να διαπιστώσουμε τι χτυπήματα έχει στο σώμα της, κάτι που είναι αντικειμενικό και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, όσες νομικές συμβουλές και αν έχει λάβει. Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει ποιες σωματικές βλάβες έχουν γίνει εν ζωή, από το χτύπημα στα βράχια ή αν έχουν γίνει αργότερα, μετά από τον πνιγμό. Αν έχει μώλωπες, δεν μπορεί να έχουν προέλθει από χτύπημα στα βράχια».

Όπως επεσήμανε, «η ιατροδικαστική έκθεση θα μας πει και πόσες πιθανότητες είχε το άτυχο κορίτσι να ζήσει», από όταν βρέθηκε στο νερό, δεδομένου ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι η Γαρυφαλλιά πέθανε από πνιγμό, με τον Αλέξη Κούγια να αναφέρει ότι η υπόθεση έχει σημαντικές ομοιότητες με την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Ακόμη, ο κ. Κούγιας τόνισε με νόημα ότι «τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές “μιλούν” και εξουδετερώνουν επιχειρήματα», συμπληρώνοντας ότι θα ζητήσει πραγματογνωμοσύνη για τα κινητά τηλέφωνα (σημ: εννοεί δράστη και θύματος), καθώς, όπως ανέφερε το πρωί στον ΑΝΤ1, «η κοπέλα είχε εκμυστηρευθεί ότι υποψιαζόταν πως ο 30χρονος παρακολουθεί το τηλέφωνο και τα μηνύματα της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA