Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα συλλυπητήρια της οικογένειας του 30χρονου στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς εξέφρασε ο δικηγόρος του και αναφερόμενος στη δολοφονία που συντελέστηκε στη Φολέγανδρο, υποστήριξε πως πρόκειται για «μία υπόθεση τραγική με έντονα προσωπικά στοιχεία και ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο». 

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος: «Σύνδρομο Γλυκών Νερών» - Τι λέει ο ψυχίατρος Σούρας στο Reader για τον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς

«Θερμότατα και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της άμοιρης Γαρυφαλλιάς από εμένα προσωπικά και κυρίως από την οικογένεια του κατηγορούμενου που είναι συντετριμμένη και μου έδωσε την εντολή να συνδράμω στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μίας υπόθεσης τραγικής με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο. Η αλήθεια είναι κάθαρση για το δράστη και δικαίωση του θύματος», δήλωσε στην κάμερα του naxostimes.gr ο δικηγόρος του 30χρονου. 

H Γαρυφαλλιά εκλιπαρούσε για βοήθεια 

Σύμφωνα με το MEGA, όταν ο 30χρονος καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος τράβηξε χειρόφρενο και έριξε το αυτοκίνητο στα βράχια, η Γαρυφαλλιά κατέβηκε και φώναζε «βοήθεια», ωστόσο δεν την άκουσε κανείς αφού το σημείο είναι απόμερο. Η νεαρή βρέθηκε στη θάλασσα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός. Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, επιχειρεί μέσα από τις καταθέσεις του να ρίξει όλη την ευθύνη στο θύμα: «Με είχε υποχείριό της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ, πήγαινε από εκεί. Φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”. Ε, δεν είχα κάνει και κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς». 

Tην ξυλοκόπησε 

Από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι ο 30χρονος είχε χτυπήσει τη Γαρυφαλλιά πριν την πετάξει στα βράχια και στη συνέχεια στη θάλασσα. Μάλιστα, φέρεται να είχε καταφέρει χτυπήματα στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γαρυφαλλιά έφερε μεταξύ άλλων μώλωπα στο μάτι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA