Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο 30χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 26χρονη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο στο έγκλημα που συγκλονίζει το πανελλήνιο τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, υπάρχει μια αναφορά που ελέγχεται από τις αστυνομικές Αρχές και τώρα πλέον και από τις ανακριτικές, σύμφωνα με την οποία μετά τις συνεχείς προστριβές που είχε το ζευγάρι τις τελευταίες 2 ημέρες, δεν αποκλείεται η Γαρυφαλλιά να του είχε εκφράσει την επιθυμία να χωρίσουν και να φύγει ακόμα και από το νησί.

Οπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, ήθελαν κάποια στιγμή να πάνε ακόμα και στην Σίφνο, ωστόσο η 26χρονη αρνιόταν καθώς της άρεσε πολύ το συγκεκριμένο σημείο που διέμεναν στην Φολέγανδρο. «Μου λέει θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό, να περπατήσουμε αλλά του είπα ότι θα είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, ότι δεν θα ξαναφύγουμε από εδώ θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδιά και δεν ξανάρθε ποτέ» δήλωσε στον ΣΚΑΙ κάτοικος του νησιού που είχε συνομιλήσει με την νεαρή κοπέλα.

Το κορίτσι που δολοφονήθηκε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατασκηνωτών στο ελεύθερο κάμπινγκ του Αγίου Νικολάου στην Φολέγανδρο αλλά και των ιδιοκτητών εστιατορίου στην παραλία της περιοχής, βρισκόταν σε καθεστώς περιορισμού. Το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί τρεις ημέρες και πραγματοποιούσε λιγοστές εμφανίσεις στην παραλία. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μοναδικές στους επισκέψεις στο εστιατόριο ήταν το πρωί, για να προμηθευτούν καφέδες, τους οποίους και έπιναν σε συγκεκριμένο σημείο, και το βράδυ για να πάρουν μπίρες, περνώντας έτσι τον περισσότερο τους χρόνους στην σκηνή.

Το γεγονός αυτό ειδικά, φαίνεται πως είχε κάνει εντύπωση στους περισσότερους κατασκηνωτές, οι οποίοι παρατηρούσαν πως το ζευγάρι παρέμενε εντός σκηνής ακόμη και το μεσημέρι παρά τις υψηλές θερμοκρασίες. «Την έπαιρνε γρήγορα, την παρακάλαγα την Γαρυφαλλιά να κάτσει μαζί μας μου λέει θέλει να περπατήσουμε, θέλει να δει το νησί, του έλεγα αυτουνού καλά ρε παιδί μου διακοπές κάνεις ηρέμησε λίγο. Οχι όχι αυτό μου αρέσει εμένα. δεν μίλαγε δεν κουνιόταν αυτός, ενώ η Γαρυφαλλιά χοροπήδαγε από τη χαρά της ήταν τόσο ευτυχισμένη» ανέφερε κάτοικος του νησιού.

Η φαινομενικά ασήμαντη διαφωνία του ζευγαριού για το πως ήθελαν να περάσουν την ολιγοήμερη διαμονή τους στο νησί, έμελλε να «πυροδοτήσει» τον μοιραίο καβγά που οδήγησε στη δολοφονίας της 26χρονης. Οι συχνοί καβγάδες του ζευγαριού κλιμακώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής με τον 30χρονο να βγάζει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εκτός δρόμου και να το ρίχνει σε βραχώδη πλαγιά

Μετά την πρόσκρουση του οχήματος η 26χρονη βγαίνει από αυτό και σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την προανάκριση, την ακολούθησε ο 30χρονος κι ακολουθεί νέος διαπληκτισμός. Ο δράστης φαίνεται να σπρώχνει το θύμα, χτυπάει πάνω στα κοφτερά βράχια και καταλήγει στη θάλασσα όπου και βρίσκει μαρτυρικό θάνατο από πνιγμό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η Γαρυφαλλιά είχε δεχτεί και χτυπήματα σε κεφάλι και πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να ζητήσουν άρση απορρήτου του κινητού της 26χρονης για να ελέγξουν μηνύματα και συνομιλίες που ίσως αποκαλύψουν και άλλα στοιχεία για τη σχέση που είχε με τον δράστη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA