Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο καυγάς σε ένα μπαρ της Ρόδου παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, καθώς ένας 23χρονος νεαρός εμβόλισε με το αυτοκίνητό του ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα. Το περιστατικό έγινε στις 18 Ιουλίου και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τέσσερις νεαρούς ηλικίας 21, 22, 22 και 30 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Στο δόκανο της αστυνομίας επίγειος ναός παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr οι νεαροί ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι ο 23χρονος ακολουθώντας τους κινούμενος επί της επαρχιακής οδού Μαριτσών – Κρεμαστής, αφού ανέπτυξε υψηλή ταχύτητα με επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, προσέκρουσε με ορμή στο οπίσθιο μέρος του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να ανατραπεί πλήρως, καταλήγοντας αναποδογυρισμένο εκτός του οδοστρώματος και εν συνεχεία διέφυγε άμεσα από το σημείο. Ο πρώτος και ο τέταρτος εξήλθαν του οχήματος και μεταφέρθηκαν με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Ρόδου.

Όλα είχαν ξεκινήσει μερικές ώρες πιο πριν σε ένα μπαρ όταν ο ένας από αυτούς ξεκίνησε καυγά με τον κατηγορούμενο. Αμέσως μετά ακολούθησε συμπλοκή και ανταλλαγή ύβρεων και οι 4 νέοι επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για να φύγουν και στη συνέχεια να δεχθούν την προαναφερόμενη επίθεση από τον κατηγορούμενο.

Ο 23χρονος κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA