ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/07/2021 21:36

Φολέγανδρος - Το μήνυμα της Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι: Καμία ανοχή, καμία δικαιολογία

Tο δικό της μήνυμα για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο έστειλε η Ιωάννα, που έπεσε θύμα ακραίας βίας όταν της έριξε η 35χρονη βιτριόλι στην Καλλιθέα

Φολέγανδρος - Το μήνυμα της Ιωάννας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι: Καμία ανοχή, καμία δικαιολογία
Η 26χρονη Γαρυφαλλιά που βρέθηκε νεκρή στην Φολέγανδρο
Ανάγνωση:

Το δικό της μήνυμα για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο έστειλε η Ιωάννα, που έπεσε θύμα ακραίας βίας όταν της έριξε η 35χρονη βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η Ιωάννα, η οποία παλεύει ακόμα με τα τραύματα που της προκάλεσε η επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η Ιωάννα έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όλα τα θύματα και κάλεσε να μη δέχονται καμία μορφή βίας, να αγαπούν τον εαυτό τους και να σέβονται τα όνειρά τους. Μάλιστα, κλείνει με τη φράση «καμία ανοχή και καμία δικαιολογία!».

Το μήνυμα της Ιωάννας:

«Μη δέχεστε καμία μορφή βίας, είτε σωματική είτε λεκτική. Αγαπήστε τον εαυτό σας. Σεβαστείτε τα όνειρά σας. Όταν καταπατούν τα δικαιώματά σας, μιλήστε. Ζητήστε βοήθεια. Πλέον υπάρχουν οι δομές για να απευθυνθείτε. Βρείτε τη δύναμη και το θάρρος μέσα σας, να προστατεύσετε τον εαυτό σας. Είτε είναι συγγενής, είτε φίλος… είτε γνωστός, είτε άγνωστος. Υπάρχει λύση, έχουμε η μία την άλλη. Καμία ανοχή και καμία δικαιολογία!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ