Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε η συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη ανήμερα της κηδείας της Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στην Φολέγανδρο

Διαβάστε ακόμη: Φολέγανδρος: «Όταν έριξες τη Γαρυφαλλιά από τα βράχια σκότωσες την οικογένειά της» - Συγκλόνισε ο επικήδειος φίλης της

«Και έχω φάει ξύλο από άντρα και έχω ρίξει ξύλο. Το ομολογώ! Τουλάχιστον χαστούκια έχω ανταλλάξει. Κι αυτά δεν έγιναν από κακία, αλλά από αμοιβαίες απελπισίες, αμοιβαίες ζήλιες, τρόμους χαμού, παραφορά και πόνους και από τα δύο μέρη. Όσα δηλαδή περιέχει ένας ορμητικός έρωτας. Ο δυνατός έρωτας δεν ξέρει από καθωσπρεπισμούς, θέλει αλλά δεν μπορεί πάντα», έγραψε η συγγραφέας.

Και συνέχισε: «Αν υπήρχε φέισμπουκ και πολιτική ορθότητα την εποχή του Οθέλλου, την εποχή του Άμλετ, τον καιρό της Μήδειας, του Ορέστη, του Δαβίδ, θα γνωρίζαμε σήμερα τούτες τις εκθαμβωτικές τραγωδίες; Τι σοφά και ποιητικά μιλούν στο τέλος του έργου για τα επικίνδυνα πάθη, τα συνηθισμένα κοινά πάθη οι τραγικοί! Και αχ, τα ανθρώπινα πράγματα είναι μείγμα από άστρα και λάσπη».

Η ανάρτηση της Βαμβουνάκη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με κάποιους να σχολιάζουν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή την οποία επέλεξε η συγγραφέας να γραφτεί η συγκεκριμένη ανάρτηση λίγες ώρες μετά από μια ακόμη γυναικοκτονία είναι τουλάχιστον ατυχές.

Κάποιοι μάλιστα κατηγόρησαν την συγγραφέα πως κανονικοποιεί τη βία ταυτίζοντάς τη με τον έρωτα, ξεπλένει τον γυναικοκτόνο της Φολεγάνδρου και αθώωνει τη χειροδικία στις σχέσεις.

Οι νέες αναρτήσεις της

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων, η συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη έγραψε δύο νέες αναρτήσεις. Στην πρώτη της δημοσίευση έκανε λόγο για χολή και κακία ενώ στη δεύτερη αφού ξεκαθάρισε ότι η ανάρτησή της δεν συνδέεται με την γυναικοκτονία της Γαρυφαλλιάς μίλησε για παρανόηση. Κλείνοντας μάλιστα, κατηγόρησε μάλιστα τους επικριτές της ότι δεν έχουν ερωτευτεί πραγματικά!

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmarovamvounaki21%2Fposts%2F3115871552003792&show_text=true&width=500https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmarovamvounaki21%2Fposts%2F3116127485311532&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA