Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενέδρα σε βάρος αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έστησαν το βράδυ της Τρίτης (20/7) άγνωστοι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, κάνοντας επίθεση με πέτρες και μπουκάλια. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ελαφρά δύο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 23:45 το βράδυ της Τρίτης, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφερε ότι μία κοπέλα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Επί τόπου, στη συμβολή των οδών Φυλής και Χέυδεν, έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και επιχείρησαν να ελέγξουν ένα άτομο. Ωστόσο, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου που βρίσκονταν σε ταράτσα υπό κατάληψη κτηρίου άρχισαν να τους πετάνε πέτρες και μπουκάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι άγνωστοι φώναζαν στους αστυνομικούς «Θάνατος στους ΔΙ.ΑΣ.» και «έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας». Ο ένας από τους αστυνομικούς δέχτηκε πέτρα στο κράνος, ενώ ο άλλος μπουκάλι μπύρας στον ώμο. Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφυγαν άμεσα από το σημείο και κατευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA