Μενού
  • Α-
  • Α+

Θαρραλέος 76χρονος έβγαλε... νοκ άουτ νεαρό που επιχείρησε να τον κλέψει, κρατώντας μία γκλίτσα στο Περιστέρι! «Έπεσε μπουνίδι φοβερό», είπε ο ηλικιωμένος

Ο νεαρός παρίστανε τον διανομέα φυλλαδίων και έκλεβε ηλεκτρονικές συσκευές από εταιρείες. Ωστόσο τα βρήκε... σκούρα όταν επιχείρησε να ληστέψει 76χρονο πρώην καπετάνιο που διατηρεί γραφείο στο Περιστέρι

«Σήκωσα την γκλίτσα και την ώρα που πήγε να μπει μέσα, του την κοπανάω, αλλά δεν τον πήρε καλά» είπε ο 76χρονος μιλώντας στο STAR. Όταν κατάλαβε ότι ο συγκεκριμένος νεαρός ήταν ο κλέφτης και πήγαινε να μπει στο γραφείο του στο Περιστέρι, αντέδρασε.

«Μου λέει "πρέπει να 'ρθω στο γραφείο σου να σου δείξω έναν διαγωνισμό ο οποίος γίνεται για να το καταλάβεις". Του λέω "δεν θέλω διαγωνισμό, θα τον δω μόνος μου, άφησέ τα και φύγε"», ανέφερε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άνδρας όχι μόνο δεν απομακρύνθηκε, αλλά άρχισε να τον πλησιάζει απειλητικά.

«Έπεσε μπουνίδι φοβερό. Σε μία δόση έπεσε κάτω, μετά σηκώθηκε, με έσπρωξε, με χτύπησε στο πρόσωπο» δηλώνει ο θαρραλέος πρώην καπετάνιος. Όπως λέει, πήγε στην Ασφάλεια και τον αναγνώρισε, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό και άλλων μελών της συμμορίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA