Μενού
  • Α-
  • Α+

Το αγαπημένο «παιδί» της Αγγλίας, που όποτε έμπαινε στο γήπεδο, το Γουέμπλεϊ σειόταν, ο Τζακ Γκρίλις (Jack Grealish) και ο σκόρερ των «τριών λιονταριών» στον τελικό του Euro 2020 Λουκ Σο (Luke Shaw) καταναλώνουν τα ποτά το ένα μετά το άλλο στη Μύκονο!

Οι διεθνείς Αγγλοι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα της Mirror που δημοσιεύει και φωτογραφίες, κάνουν διακοπές με τον πρώην σταρ του Love Island, Τζος Ντένζελ Josh Denzel, πέρασαν την ημέρα σε γνωστό beach club στον Πλατύ Γυαλό. Ο Γκρίλις, ένα εξαιρετικά δημοφιλές μέλος της ομάδας και ο σκόρερ του τελικού Σο περιβαλλόταν από άδειες φιάλες καθώς οι δύο άσοι χόρευαν με τις αιθέριες υπάρξεις δίπλα τους.

Ο Grealish μάλιστα ήταν εκστασιασμένος και χόρευε χωρίς μπλούζα, μαζί με τον παιδικό του έρωτα, τη Sasha Attwood, η οποία τον συνόδευσε όπως ήταν αναμενόμενο στο νησί των Ανέμων.

Το πάρτι, σύμφωνα με το βρετανικό ταμπλόιντ ήταν ξέφρενο και διήρκησε για ώρες, με τους υπεύθυνους ασφαλείας του beach club μάλιστα, να αναγκάζονται να κατεβάσουν τις γυναίκες της παρέας από τα τραπέζια όπου χόρευαν εκστασιασμένες!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA