Μενού
  • Α-
  • Α+

Βουτιά σε πάρκινγκ έκανε ένα αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, ενώ είχε προηγηθεί τρελή καταδίωξη. Σύμφωνα με το thestival.gr αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ έκαναν σήμα ελέγχου σε ένα αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο στην Εφεδρούπολη. Ο οδηγός του οχήματος αγνόησε το σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε αρχικά σε τζιπ της ΟΠΚΕ και στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό, καταλήγοντας σε πάρκινγκ επιχείρησης το οποίο βρίσκεται αρκετά μέτρα κάτω από τον δρόμο. Όπως διαπιστώθηκε, εντός του οχήματος επέβαιναν τρείς άνδρες Ρομά.

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο εντόπισαν κρέμες και προϊόντα περιποίησης προσώπου τα οποία είχαν αφαιρέσει από σούπερ μάρκετ στη Θέρμη. Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA