Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Φθιώτιδα την Τετάρτη 21 Ιουλίου, με πρωταγωνιστές 4 ληστές, οι οποίοι αφού δεν κατάφεραν να ξηλώσουν ένα ATM στα Καμένα Βούρλα, αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο στη θάλασσα! Μάλιστα δεν φρόντισαν να κρύψουν και τον βαρύ οπλισμό που είχαν μαζί τους, αφού είχαν παρατήσει τα πολεμικά τυφέκια στην παραλία.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr οι δράστες μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να κλέψουν το ATM, κατευθύνθηκαν προς τον Θεολόγο. Εκεί γύρω στις 7:00 το πρωί έκαναν το λάθος να κλέψουν ένα μηχανάκι από έναν επαγγελματία της περιοχής, ο οποίος τους είδε την ώρα που απομακρύνονταν με το μηχανάκι του μαζί και με άλλο ένα κλεμμένο όχημα.

Ο επαγγελματίας κατάφερε να εντοπίσει το μηχανάκι του στις 19:30 κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό Λεκούνα, μέσα στο ελαιοπερίβολο, σε απόσταση 200 μέτρα περίπου από την παραλία. Άμεσα στο σημείο έφτασε ένας αξιωματικός της Ασφάλειας κι εντόπισε τους κακοποιούς, οι οποίοι είχαν κάνει μπάνιο στη θάλασσα και εκείνη την ώρα ντυνόντουσαν έχοντας το Καλάσνικοφ στα πόδια τους.

«Μην τολμήσει να κουνηθεί κανείς»

Προχωρώντας προς το σημείο ο επαγγελματίας με τον αξιωματικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς, οι οποίοι είχαν κάνει μπάνιο στη θάλασσα και εκείνη την ώρα ντυνόντουσαν έχοντας το Καλάσνικοφ στα πόδια τους.

Η αντίδραση του αστυνομικού ήταν άμεση και καθοριστική. Πριν οι τέσσερις κακοποιοί προλάβουν να πάρουν στα χέρια τους το Καλάσνικοφ ο επικεφαλής της Ασφάλειας τράβηξε το όπλο του και είπε με απίστευτη ψυχραιμία «Μην τολμήσει να κουνηθεί κανείς γιατί θα πυροβολήσω...».

«Όσο ζω δεν θα ξεχάσω αυτές τις στιγμές που μου φάνηκαν αιώνες. Θα μπορούσε να είμαστε νεκροί τώρα. Ζούμε από την ψυχραιμία και τον ηρωισμό του αστυνομικού που τράβηξε γρήγορα το όπλο. Ευχαριστώ το Θεό που είμαστε ζωντανοί...Αυτοί κοιτούσαν μια εμάς και μια το Καλάσνικοφ που ήταν στα πόδια τους. Αν το άρπαζαν θα γινόταν μακελειό... », είπε, στο ίδιο μέσο, φανερά συγκλονισμένος ο επαγγελματίας, που νόμιζε ότι έβλεπε αστυνομική ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο βρέθηκαν εκρηκτικά και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Αθήνα, όπου φαίνεται να εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις σε βάρος τους για "χτυπήματα" σε ΑΤΜ και όχι μόνο. Μάλιστα σε μια από τις περιπτώσεις είχαν πυροβολήσει με το καλάσνικοφ, ενώ φέρεται να πυροβόλησαν και στα Καμένα Βούρλα, αφού βρέθηκε κάλυκα από Καλάσφνικοφ στο σημείο που έγινε το αποτυχημένο χτύπημα τα ξημερώματα Τετάρτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA