Μενού
  • Α-
  • Α+

«Έκλαιγα και δεν έδινε σημασία», δηλώνει η 18χρονη που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από 47χρονο ιδιοκτήτη spa στα Εξάρχεια. Ο άνδρας του οποίου τα στοιχεία έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, είχε βάλει αγγελία αναζητώντας μοντέλα και κατηγορείται πως βίασε δύο κορίτσια ηλικίας 16 και 18 ετών. 

Διαβάστε ακόμη: Εξάρχεια: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 47χρονου που συνελήφθη για κακοποίηση δύο κοριτσιών σε spa - κολαστήριο

«Όταν πήγα εκεί ήταν πολύ φιλικός στην αρχή αλλά μετά εξελίχτηκε αλλιώς. Πήγαμε στο δωμάτιο. Μου είπε ότι θα μου έδειχνε πως τοποθετούμε τα προϊόντα. Εκεί κλείδωσε και έγινε αυτό... Άρχισα να κλαίω αλλά δεν έδινε σημασία. Μου είπε να βρεθούμε την επόμενη φορά για να δει αν μπορώ να ανταπεξέλθω στη δουλειά. Αν υπάρχουν και άλλα κορίτσια που τους έχει συμβεί καλό είναι να βγουν να το πούνε», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA η 18χρονη που κατήγγειλε βιασμό. 

Η 16χρονη υποστήριξε πως ο 47χρονος «μου είπε να μου δείξει πως κάνουν το μασάζ. Κλείδωσε την πόρτα και του είπα πως πρέπει να φύγω. Επαναλάμβανε συνεχώς “σε θέλω στο τιμ μου, θα είσαι πολύ καλή”». 

Η αστυνομία συνέλαβε τον 47χρονο και έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του. Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα: 

Από την πλευρά της η σύζυγος του 47χρονου υποστηρίζει μιλώντας στον ALPHA πως είναι αθώος: «Ο άνδρας μου κατηγορείται άδικα. Τα κορίτσια δεν έχουν την ωριμότητα να καταλάβουν τι σοβαρές συνέπειες έχουν όλα αυτά που καταγγέλλουν για την οικογένειά μας. Ίσως την μία την πείραξε επειδή της είπε ότι δεν κάνει για μοντέλο και θίχτηκε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA