Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην σύλληψη άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κατηγορείται πως είναι ο υπαίτιος για την πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Καλέντζι Κορινθίας, προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κορίνθου. Όσον αφορά στο πύρινο μέτωπο, τις ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στη φωτιά στο Καλέντζι συνδράμουν από νωρίς σήμερα το πρωί αεροπλάνα και ελικόπτερα, προκειμένου η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, το πύρινο μέτωπο παρουσιάζει καλύτερη εικόνα σήμερα, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα σημεία όπου η ένταση της φωτιάς είναι αμείωτη και τα οποία είναι αρκετά δύσβατα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η επιχείρηση των δυνάμεων πυρόσβεσης. Οπως σημειώνει η Πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Στο σημείο επιχειρούν 147 πυροσβέστες με 10 πεζοπόρα τμήματα και 28 οχήματα. Επίσης, από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν ακόμη υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA