Μενού
  • Α-
  • Α+

Eπεισόδια έλαβαν χώρα στην πλατεία Συντάγματος, με δυνάμεις της Αστυνομίας να συγκρούονται με ομάδα συγκεντρωμένων που διαδήλωναν εναντίον του εμβολιασμού. Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ απώθησαν τους διαδηλωτές με τη χρήση χημικών, χειροβομβίδων κρότου λάμψης και ρίψη πεπιεσμένου νερού από την «Αύρα».  Σημειώνεται πως οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν από την Πλατεία Συντάγματος αλλά συνεχίστηκε «κλεφτοπόλεμος» ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς στα γύρω στενά.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σε Ομόνοια και Σύνταγμα φωνάζοντας συνθήματα κατά των εμβολίων, του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων της κυβέρνησης. Εκτός από τις πολυάριθμες ελληνικές σημαίες και τα θρησκευτικά σύμβολα, επιστρατεύτηκαν επίσης πανό με τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο. Οι συγκεκριμένες συγκεντρώσεις λαμβάνουν χώρα όλο και συχνότερα τις τελευταίες μέρες, σε μια περίοδο όπου το σύστημα υγείας αντιμετωπίζει εκ νέου πίεση με τις νοσηλείες να αυξάνονται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA