Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε τραγωδία μετατρέπηκε η επίσκεψη στη θάλασσα για ένα 5χρονο κορίτσι και την οικογένειά του, με τη μικρή να χάνει τη ζωή του, έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, το 5χρονο κορίτσι υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο στη θάλασσα, το οποίο και απέβη μοιραίο. 

Διαβάστε επίσης: Φολέγανδρος - Συγκλονίζει η μαρτυρία τουρίστα: Είδα τη σορό της Γαρυφαλλιάς να επιπλέει – Της φώναζα, δεν κουνιόταν

Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν από το ΕΚΑΒ στην παραλία, ενώ στη συνέχεια το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. 

Σύμφωνα με το eviathema.gr, το κοριτσάκι πνίγηκε, ενώ είχε πάει με τους γονείς του για μπάνιο. Το άτυχο παιδί βρισκόταν αρκετή ώρα στη θάλασσα. Τότε η γονείς τηςκατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το Λιμενικό, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να επιχειρούν τεχνητή αναπνοή. Λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA