Μενού
  • Α-
  • Α+

Τρία εναέρια πυροσβεστικά μέσα επιχειρούν από νωρίς το πρωί της Κυριακής (25/7) στην περιοχή Νέα Αλμυρή (Κορινθία), προκειμένου να θέσουν μαζί με επίγειες δυνάμεις υπό έλεγχο την φωτιά η οποία εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά παραμένει σε εξέλιξη, πάντως η εικόνα έχει βελτιωθεί.

Οι δυνάμεις που επιχειρούν στη Νέα Αλμυρή αποτελούνται από 98 πυροσβέστες με 33 οχήματα και τέσσερα πεζοπόρα τμήματα. Από αέρος πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα κι ένα ελικόπτερο, ενώ το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1419144266161565705?ref_src=twsrc^tfw

Σε ό,τι αφορά τη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική έκταση στην δημοτική ενότητα Ασκληπιείου του δήμου Επιδαύρου, παραμένει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε εξέλιξη, παρουσιάζοντας όμως και σε αυτή την περίπτωση καλύτερη εικόνα.

Στο σημείο επιχειρούν 83 πυροσβέστες με 18 οχήματα και πέντε πεζοπόρα τμήματα· στις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα της αυτοδιοίκησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA