Μενού
  • Α-
  • Α+

Υπόθεση ληστείας με δολοφονία σε βάρος 59χρονου οδηγού ταξί, ερευνά η αστυνομία. Ο άνδρας βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος, στην κοινότητα Καπελέτο του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην Ηλεία

Διαβάστε ακόμη: Ηλεία: Δολοφόνησαν 59χρονο μέσα στο σπίτι του

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, γείτονες του 59χρονου άκουσαν θόρυβο από το σπίτι του θύματος και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του 60χρονου, τον εντόπισαν τραυματισμένο στο κεφάλι. Στη συνέχεια ο οδηγός ταξί διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου λίγο πριν από τις 6:00 υπέκυψε.

https://www.youtube.com/watch?v=k7WVi4N58Lw

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις πρώτες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι, διαπιστώθηκε ότι ήταν αναστατωμένο, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες περιοίκων, για την υπόθεση αναζητείται ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε επισκεφθεί τον 59χρονο πριν τις 2:30. Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο δράστης αφού άφησε αιμόφυρτο τον 59χρονο, πεσμένο στο πάτωμα,  έφυγε κανονικά από την κεντρική είσοδο του σπιτιού, την οποία μάλιστα κλείδωσε για να καθυστερήσει την αστυνομία. 

Παράλληλα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό γενετικού υλικού και δακτυλικών αποτυπωμάτων στο σπίτι του θύματος, ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA