Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία σημειώθηκε σε παραλία της Αυλίδας που βρίσκεται γνωστό beach bar, όταν η 6χρονη Χριστίνα άφησε την τελευταία της πνοή. 

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, η 6χρονη Χριστίνα την ώρα που έκανε μπάνιο «έσβησε» ξαφνικά, πιθανότατα από πνιγμό, μπροστά στη μητέρα της και άλλους συγγενείς και φίλους, που είχαν πάει όλοι μαζί για μπάνιο, το οποίο εξελίχθηκε σε τραγωδία.

https://www.youtube.com/watch?v=RmcHSZf2hlM

Στο σημείο, όπως είναι φυσικό επικράτησε πανικός και κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 6χρονη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος της. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

«Ήταν στα ρηχά»

Στο eviazoom.gr μίλησε ο ιδιοκτήτης του beach bar, Γιάννης Σπυρόπουλος, ο οποίος σοκαρισμένος από το περιστατικό, τόνισε ότι κάλεσε το 166, ενώ επισήμανε ότι το κοριτσάκι δεν κολυμπούσε στα βαθιά.  Η κηδεία της 6χρονης έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Παραλία Αυλίδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA