Μενού
  • Α-
  • Α+

Επείγουσα ειδοποίηση έστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε όσους βρίσκονται σε Σταμάτα, Ροδόπολη, Εκάλη, Δροσιά και Διόνυσο Αττικής να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν στο εσωτερικό του σπιτιού οι καύτρες από τη φωτιά που ξέσπασε στη Σταμάτα και επεκτάθηκε. «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Σταμάτας, Ροδόπολης, Εκάλης, Δροσιάς και Διονύσου Αττικής κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας», αναφέρει η ειδοποίηση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. 

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες που ενεργοποιήθηκε το 112 για τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης στη Σταμάτα. Την πρώτη φορά καλούσε τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των Αρχών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA