Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις στα μαγαζιά της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά και στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη

Με αναρτήσεις τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου δύο οργανώσεις ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις στα καταστήματα της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά και στα σπίτια του αντιπροέδρου του ΔΕΔΔΗΕ και του Γιάννη Πρετεντέρη

Δύο οργανώσεις, ο «Προλεταριακός Αγώνας» και οι «Πυρήνες Άμεσης Δράσης» ανέλαβαν την ευθύνη για εμπρηστικές επιθέσεις τις τελευταίες ημέρες. Αφορά τις επιθέσεις στα καταστήματα της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά, και στα σπίτια του αντιπροέδρου του ΔΕΔΔΗΕ και του Γιάννη Πρετεντέρη.

Διαβάστε ακόμη: Συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ: Αυτός είναι ο τράπερ και οι 4 συνεργοί του

Με αναρτήσεις τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι δύο οργανώσεις αναλαμβάνουν την ευθύνη των επιθέσεων. Ο μεν «Προλεταριακός Αγώνας» είναι υπέυθυνος για τις εκρήξεις που κατέστρεψαν τα καταστήματα στον Βύρων, ιδιοκτησίας της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά αλλά και την επίθεση στο σπίτι του αντιπροέδρου του ΔΕΔΔΗΕ.

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις σε 2 καταστήματα ιδιοκτησίας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, στο Βύρωνα, καθώς και στην οικία του Αντιπροέδρου του ΔΕΔΔΗΕ» αναφέρει αρχικά η σχετική ανάρτηση.

Οκτώ λεπτά αργότερα αναρτήθηκε και νέα δημοσίευση αυτή τη φορά από τους Πυρήνες Άμεσης Δράσης που σημειώνει: «Στα πλαίσια των Πυρήνων Άμεσης Δράσης, ως Πυρήνας Εξεγερτικής Βίας, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην είσοδο της οικίας του Γιάννη Πρετεντέρη».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Επίθεση #εμπρησμός #Νίκος Χαρδαλιάς #Γιάννης Πρετεντέρης