Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέσσερις παιδιά, δύο 18χρονοι και δύο ανήλικοι, ταυτοποιήθηκαν για τον ξυλοδαρμό του 15χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης με στόχο να τον ληστέψουν.

Διαβάστε ακόμη: Ξυλοδαρμός 15χρονου: «Ζει από θαύμα - Γονείς που φοβούνται και δεν μιλούν»

Οι τέσσερις προσαχθέντες, τρεις ελληνικής καταγωγής κι ένας αλβανικής, για τους οποίους σχηματίζεται δικογραφία, ισχυρίστηκαν ότι δεν θέλησαν να χτυπήσουν ή να κλέψουν τον 15χρονο και τον φίλο του, απλώς, θεώρησαν απαράδεκτο το ότι όπως ισχυρίστηκαν τους έβγαζε φωτογραφίες και τους «κοίταγε περίεργα».

Ο 15χρονος το βράδυ του Σαββάτου δέχτηκε επίθεση από μια παρέα επτά ατόμων, που αφού τον ξυλοκόπησε, του πήρε και το κινητό. Το παιδί νοσηλεύτηκε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γεώργιος Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη μητέρα, τουλάχιστον τέσσερα από τα επτά άτομα τον χτυπούσαν στο κεφάλι και στον αυχένα με μανία, ακόμη και όταν ήταν λιπόθυμος, πεσμένος κάτω. Έχει μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα και επειδή φορούσε σιδεράκια του προκλήθηκαν και πληγές στο στόμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA