Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο πειθαρχικό συμβούλιο προτίθεται να στείλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών τους γιατρούς αρνητές του εμβολίου και ειδικά εκείνους που δίνουν πολιτική χροιά στις τοποθετήσεις τους για το θέμα. Ήδη και άλλοι Ιατρικοί Σύλλογοι ανά την Ελλάδα παραπέμπουν τους αρνητές γιατρούς μέλη τους.

Διαβάστε ακόμη: Φαίδων Βόβολης: Ο γιατρός των αρνητών του εμβολίου απειλεί με άδειες εξέδρες

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA ο ΙΣΑ στέλνει στο πειθαρχικό τους πολιτικάντηδες που με τον μανδύα του γιατρού προσπαθούν να ψαρέψουν ψήφους για τα πολιτικά τους σχέδια μέσα από τις τάξεις των αρνητών των εμβολίων και των ανθρώπων που μέχρι τώρα είναι διστακτικοί.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα συμμετέχουν γιατροί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά.

Οι συγκεντρώσεις και τα βίντεο των αντιεμβολιαστών περνούν από επαγγελματικό μοντάζ για να μοιάζουν με προεκλογικά σποτ δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η πρόθεση των επικίνδυνων αυτών γιατρών είναι να κλέψουν ψήφους προκειμένου να μπουν στη βουλή - πολλοί μάλιστα από αυτούς διευρύνουν το πελατολόγιό τους στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Το φαινόμενο  γιατρών - αντιεμβολιαστών έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και στην περιφέρεια. Ήδη οι Ιατρικοί Σύλλογοι Άρτας και Λάρισας παραπέμπουν στο Πειθαρχικό για διασπορά ψευδών ειδήσεων γιατρούς οι οποίοι δηλώνουν θετικοί στον εμβολιασμό αλλά κάνουν καμπάνια κατά της υποχρεωτικότητας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA