Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά το γεγονός των υψηλών κρουσμάτων κορονοϊού ολοένα που σημειώθηκαν για ακόμα μια μέρα οι αρνητές των εμβολίων συνεχίζουν τις συγκεντρώσεις τους καθώς από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιούν συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά του εμβολιασμού. Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και του υποχρεωτικού εμβολιασμού κρατώντας ελληνικές σημαίες. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ίδια η κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη

Ίδια είναι η κατάσταση που επικρατεί και στην Θεσσαλονίκη καθώς αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν πορεία μετά από συγκέντρωση που είχε προηγηθεί κάτω από τον Λευκό Πύργο.

Σύμφωνα με το grtimes.gr οι διαδηλωτές αντιδρούν, όπως λένε, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών και φωνάζουν επίσης «κάτω τα χέρια απ’ τα παιδιά μας». Σημειώνεται ότι οι διαδηλωτές είναι σαφώς κατά πολύ λιγότεροι από τις προηγούμενες κινητοποιήσεις. Διακριτική αλλά ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA