ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/07/2021 16:56

Αλέξης Κούγιας: Με σταμάτησαν στη Μύκονο αλλά η μηχανή δεν ήταν ανασφάλιστη

Με ανακοίνωσή του ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας διευκρίνισε τι ακριβώς συνέβη στη Μύκονο σχετικά με τη μηχανή του

Αλέξης Κούγιας: Με σταμάτησαν στη Μύκονο αλλά η μηχανή δεν ήταν ανασφάλιστη
(Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε για το περιστατικό που συνέβη στη Μύκονο, όταν κατά την διάρκεια τροχονομικού ελέγχου βρέθηκε να μην κατέχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τη μηχανή στην οποία επέβαινε.

Ο κ. Κούγιας στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η μοτοσυκλέτα του ήταν κανονικά ασφαλισμένη και ότι εκείνη τη στιγμή του ελέγχου δεν είχε μαζί του το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κούγια:

«Κάποια sites δημοσιοποίησαν την είδηση ότι κατά τη διενέργεια ενός τροχονομικού ελέγχου στη Μύκονο ευρέθη η μοτοσυκλέτα μου ανασφάλιστη.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική:

Πράγματι, όταν επισκέπτομαι τη Μύκονο, και αυτό γίνεται ορισμένα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, χρησιμοποιώ μία μοτοσυκλέτα, την οποία μου έχει δωρίσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν και αντιπρόσωπος του εργοστασίου κατασκευής της στην Ελλάδα το 2003, γιατί τον εκπροσώπησα επαξίως στη δίκη του χρηματιστηρίου.

Είναι αλήθεια, ότι σ’ έναν τροχονομικό έλεγχο σε όλα τα δίκυκλα που κυκλοφορούσαν στη Μύκονο εκείνη την ώρα, δύο πολύ ευγενείς αστυνομικοί μου ζήτησαν την άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμά μου και το ασφαλιστήριο της μηχανής.

Δεν είχα μαζί μου το ασφαλιστήριο και αμέσως οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και μου επέβαλλαν ένα μικρό πρόστιμο, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τον οιονδήποτε παραβάτη.

Την επόμενη ημέρα το πρωί, γιατί η παράβαση βεβαιώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής και συγκεκριμένα την Δευτέρα, η γραμματέας μου απέστειλε στο Α.Τ Μυκόνου αντίγραφο του ασφαλιστηρίου και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αξιοπρόσεκτο γεγονός συνιστά η παραδειγματική ευγένεια των αστυνομικών, για την οποίαν απέστειλα εγγράφως συγχαρητήρια στον Αστυνομικό Διευθυντή Μυκόνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΥΚΟΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ