Μενού
  • Α-
  • Α+

«Είχα μιλήσει για τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν μου φέρθηκε άσχημα αλλά δεν με άκουσε κανείς. Έγινα γνωστή όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης με κατηγόρησε, εμένα δεν μου δόθηκε κανένα βήμα», είπε η Ελένη Τζώρτζη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Not»του Open , όταν κλήθηκε να σχολιάσει την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος εδώ και δύο ημέρες είναι κρατούμενος στις φυλακές της Τρίπολης έπειτα από την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Διαβάστε ακόμηΠέτρος Φιλιππίδης: Νέα αποκάλυψη από γυναίκα αστυνομικό - Καταγγέλλει ότι της «όρμηξε» στο θέατρο

Μάλιστα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δική της άσχημη εμπειρία μαζί του. «Με κατηγόρησε ότι τον ενοχλούσα για να με πάρει στη δουλειά, που εγώ δεν είχα καν το τηλέφωνό του, με υποτίμησε σαν ηθοποιό. Είχε μια αυλή. Αν δεν ήσουν στην αυλή του, ήσουν παρείσακτος. Το πρόβλημά του ήταν ότι μάλλον δεν τον πήρα τηλέφωνο για δουλειά». 

Η Ελένη Τζώρτζη συνέχισε τη δική της κατάθεση ψυχής λέγοντας: «Άνθρωποι που έχουν καταφέρει να ανέβουν υποβοηθούμενοι με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα έχουν κάλυψη ακόμα και μέσα στη φυλακή. Δεν αντιμετωπίζονται όλοι οι κρατούμενοι με τον ίδιο τρόπο και βλέπουμε ότι εδώ γίνονται ήδη διακρίσεις. Το σύστημα κάλυπτε τον Πέτρο Φιλιππίδη και θα συνεχίσει να τον καλύπτει.

Και πρόσθεσε: «Οι διασυνδέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη για να είναι εκεί που είναι ήταν και μέσα από τις ελίτ και μέσα από την πολιτική. Αυτή η ελίτ δεν τον βοηθάει; Στον χώρο μας τον ξέρανε τον Πέτρο Φιλιππίδη. Τον δικαιολογούν αυτοί που ήταν στην αυλή του. Ακόμα και αυτοί όμως ξέρουν και τώρα μιλούν κιόλας! Ξέρανε πόσο κακοποιητικός ήταν ο Πέτρος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA