Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύσκολες ώρες για τον κακό του Ελληνικού κινηματογράφου Ανέστη Βλάχο. Ο ηθοποιός τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του με αποτέλεσμα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δεν μπορούσε να σιτιστεί.

Διαβάστε επίσης: Ανέστης Βλάχος: O γιος του ηθοποιού μιλά στο Reader για την κατάσταση της υγείας του

Ο πυρετός έπεσε από την ουρολοίμωξη και οι γιατροί περιμένουν για να δουν ποιο μικρόβιο είναι για να του δώσουν την κατάλληλη αντιβίωση. Παράλληλα τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε υπερήχους για το θέμα της καρδιάς.

Το ιστορικό

Ο Ανέστης Βλάχος είχε νιώσει έντονη αδιαθεσία. Οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και με την σύμφωνη γνώμη των γιατρών τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται. Αυτή τη στιγμή γίνονται εξετάσεις για να δούνε τι ακριβώς χρειάζεται προκειμένου να γίνει καλά και να βγει νικητής. Οι γιατροί του Ευαγγελισμού από την πρώτη στιγμή που έγινε η εισαγωγή του καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια παρά το γεγονός ότι το σύστημα υγείας είναι επιβαρυμένο λόγω της πανδημίας.

Στο πλευρό του είναι η οικογένεια του και ελπίζουν όλοι πως με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρει και θα βγει νικητής. Ο μεγάλος ηθοποιός είχε περάσει στο πρόσφατο παρελθόν δυο σοβαρά ισχαιμικά τα οποία όχι μόνο δεν τον κατέβαλαν αλλά επέστρεψε νικητής και στο θεατρικό σανίδι όπου πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Οίκος Ευγηρίας η ευτυχισμένη δύση» στο θέατρο Ορφέας. Πέρυσι πάντρεψε και την κόρη του Έλλη η οποία έγινε πρόσφατα μητέρα ενώ από τον γιο του Ηρακλή έχει τον Ανέστη και δυο μικρότερα εγγόνια τον Ηρακλή και την Αναστασία. Ο εγγονός του μεγάλου ηθοποιού Ανέστης Βλάχος μιλώντας στο Reader.gr δήλωσε «Προσευχόμαστε στον Θεό και ζητούμε τις προσευχές όλων όσων τον αγαπάνε για την αίσια έκβαση της περιπέτειας της υγείας του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA