Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια 50χρονη από τις Σέρρες είχε καταφέρει να ξεγελάσει μέσα στην τελευταία τετραετία 56 ανυποψίαστους πολίτες και να τους αποσπάσει το συνολικό ποσό των 127.167 ευρώ. Προσποιούμενη την υπάλληλο του ΣΔΟΕ ή τη δικηγόρο προσπαθούσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των θυμάτων και στη συνέχεια να τους αποσπάσει τμηματικά μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η σύλληψη της πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Αυγούστου από την Αστυνομία όταν είχε αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από μια γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα η αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνα στην οποία διαπιστώθηκε ότι η 50χρονη κάποιες φορές είχε και συνεργό έναν 60χρονο. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι διέπραξε την τελευταία τετραετία συνολικά 56 απάτες και μία απόπειρα απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών.

Η 50χρονη αποκόμισε συνολικά το χρηματικό ποσό των 127.167 ευρώ. Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.000 ευρώ και το όχημα που χρησιμοποιούσε. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα της προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή της γυναίκας και του συνεργού της και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA