Μενού
  • Α-
  • Α+

Πως δεν ήξερε τι έκανε καθώς «θόλωσε», όταν έμαθε ότι η σύζυγός του είχε εξωσυζυγική σχέση, υποστήριξε ο 40χρονος δράστης της δολοφονίας στη Δάφνη. Στο 8 σελίδων απολογητικό υπόμνημά του επιχείρησε να πείσει ότι μετάνιωσε για την πράξη του  και πως το θύμα τον έφερε σε αυτή την κατάσταση με τις πράξεις της.«Δεν έπρεπε να ενεργήσω έτσι. Δεν ήξερα τι έκανα, θόλωσα! Άκουγα τις καταγραφές όπου αποτυπώνονται οι εξωσυζυγικές ερωτικές πράξεις της συζύγου μου, όχι απλώς στην κατοικία μας αλλά στο δωμάτιο του παιδιού μας και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω, χωρίς να μπορώ, τι είχε συμβεί. Το άκουγα και αισθανόμουν μια ζάλη, ότι είχα

αρχίσει να τρελαίνομαι, χωρίς να μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια».

Διαβάστε επίσης: Δάφνη: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος συζυγοκτόνος

Ο κατηγορούμενος ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, ισχυρίστηκε πως δεν είναι είναι ζηλόφθονος ούτε  κακομεταχειριζόταν τη γυναίκα του και πως όσα λένε οι γείτονές του στις καταθέσεις τους είναι αντιφατικά. 

«Θέλω να τονίσω πως είμαι συντετριμμένος, «διαλυμένος» ψυχικά και μετανιωμένος γι' αυτό που έπραξα, από το επόμενο κιόλας δευτερόλεπτο, δι' ον λόγο και εμφανίστηκα στο κατά τόπον αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα, όπου εξιστόρησα με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί. Απολογούμαι όχι μόνο στην υμέτερη αρχή Σας, αλλά κυρίως στους γονείς της συζύγου μου και κυρίως το μοναχοπαίδι μας».

Ο 40χρονος προκειμένου να πείσει ότι βρέθηκε σε «βρασμό ψυχής» κατέθεσε στον ανακριτή ένα stickUSB με συνομιλίες της συζύγου του με τρίτο πρόσωπο, στις οποίες- σύμφωνα με τον ίδιο- αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί του περί των ερωτικών της σχέσεων.

«Όσο και αν είμαι μετανιωμένος, συντετριμμένος, πρωτίστως για την σύζυγό μου, την οποία αγαπούσα το οποίο γνώριζαν όλοι και οι δύο οι γονείς της και για το παιδί μου, αλλά και την οικογένειά μου και την οικογένειά της, γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και γι' αυτό παρέλκει οποιαδήποτε αναφορά στις προϋποθέσεις επιβολής περιοριστικών όρων.

Μετανιώνω όμως και εμφανίστηκα στο οικείο αστυνομικό τμήμα αμέσως μετά την πράξη μου και χωρίς καν να διανοηθώ είτε να απόπροσανατολίσω τις αρχές είτε να σκίσω τα δικονομικά μου δικαιώματα κατέθεσα τα πραγματικά περιστατικά τα οποία δεν αλλάζω ούτε με το παρόν απολογητικό υπόμνημα» υποστηρίζει και προσθέτει ότι πριν το έγκλημα είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.

«Με τη σύζυγό μου διαπληκτίστηκαμε πριν την σκοτώσω και δεν την αιφνίδιασα στον ύπνο. Αυτό προκύπτει τόσο από την ώρα που έλαβαν χώρα στο συμβάν όσο και από τα ρούχα που φορούσε αλλά και από το γεγονός ότι μου επιτέθηκε στην μύτη και στην αριστερή πλευρά του σώματος μου, όταν με χτύπησε και με γρατζούνισε. Τούτο προκύπτει τόσο από την εμφάνιση μου ενώπιον σας όσο και από σχετικές φωτογραφίες που προσκομίζω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA