Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης, 3 Αυγούστου, σόκαρε το πανελλήνιο, με τη μάχη που δίνουν οι πυροσβέστες να είναι συγκλονιστική. Ένα βίντεο μέσα από πυροσβεστικό που επιχειρεί στην φλεγόμενη περιοχή κάνει τον γύρο του διαδικτύου και η Κατερίνα Ζαρίφη δεν το άφησε ασχολίαστο. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο.

«Βλέπουν την κόλαση και φωνάζουν «Μια χαρά είμαστε. Περνάς.». Μόνο αυτοί. Οι πυροσβέστες. Και όσοι μέχρι τώρα καίγονται για όλα αυτά που εμείς θρηνούμε από την δροσιά του σπιτιού μας. Όχι γιατί κάποιοι δεν θέλουμε να το κάνουμε. Αλλά γιατί προς το παρόν είμαστε ανήμποροι να το κάνουμε. Όμως αύριο? Θα κάνεις κάτι να βοηθήσεις Κατερίνα? (πρώτα ρωτάω τον καθρέφτη μου για να ξέρω αν δεν κάνω κάτι ποιον θα φτύσω.)», έγραψε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη

https://www.instagram.com/p/CSIIFzXgLTC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κατερίνα Καινούργιου για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Φωτογραφία από το πατρικό της και το μήνυμά της

Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία από τη φωτιά, η οποία ήταν ορατή από το μπαλκόνι του πατρικού της σπιτιού. Σε story στο Instagram δημοσίευσε την εικόνα εικόνα με τους καπνούς, που είναι ορατοί από το πατρικό της και έστειλε το δικό της μήνυμα. Η παρουσιάστρια έγραψε: «Η φωτιά στην Βαρυμπόμπη από το πατρικό μου... Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Δείτε την φωτογραφία:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA