Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε καρδιά και κεφάλι πυροβόλησε ο 54χρονος τη σύζυγό του στην Σωτηρίτσα της Λάρισας, σύμφωνα με την ιατροδικαστή. Τα χτυπήματα στη σορό της 43χρονης «είναι όλα σε καίρια σημεία» και «από πολύ κοντινή απόσταση», ανέφερε. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος ηχογράφησε το έγκλημα στο κινητό του. 

Διαβάστε ακόμη: Λάρισα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του με οκτώ πυροβολισμούς - Πρώτες εικόνες από το σημείο

Συγκεκριμένα, η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου «έκρυβε» σημαντικά ευρήματα για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας Λάρισας. Ο δράστης φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας, πράξη που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Το έγκλημα σημειώθηκε σε ταβέρνα της περιοχής, ιδιοκτησίας του αδερφού της άτυχης γυναίκας, η οποία εργαζόταν εκεί από τον Μάρτιο. Την 43χρονη τραυμάτισε θανάσιμα ο 54 ετών σύζυγός της (με καταγωγή από τη Λιβαδειά) πυροβολώντας τη με περίστροφο σε διάφορα σημεία του σώματος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που ανέφερε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, στο θύμα εντοπίστηκε τραύμα από σφαίρα ανάμεσα στα φρύδια, που εκτιμάται ότι μπορεί και να αποτέλεσε τη χαριστική βολή.

Λάρισα: Την Παρασκευή απολογείται ο 54χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε ο 54χρονος που δολοφόνησε τη 43χρονη σύζυγό του στη Σωτηρίτσα Λάρισας. Σήμερα το πρωί ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας, με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Ο συνήγορος του 54χρονου, Κωνσταντίνος Γαλανός, ανέφερε πως ο πελάτης του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε αγωγή γι’ αυτά.

«Ο κατηγορούμενος λάμβανε αντικαταθλιπτική και αντιψυχωσική αγωγή τον τελευταίο χρόνο, ενώ πριν από περίπου 20 ημέρες είχε επεισόδιο απώλειας συνείδησης και διακομίστηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών απ’ όπου έλαβε επιπλέον αγωγή», δήλωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA