Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανεξέλεγκτη είναι η φωτιά που καίει στην Αρχαία Ολυμπία με τους κατοίκους να βοηθούν τους πυροσβέστες στην κατάσβεση της πύρινης λαίλαπας. Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους στη φωτιά που καίει στην Ηλεία, όπως μεταδίδει το ilialive.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, υπάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του Πελοπίου. Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους,  ενώ πληροφορίες του patrisnews αναφέρουν ότι η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό Πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην Καυκάνια και στο Πελοπίο και γίνεται προσπάθεια απεγκλωβισμού τους από τις πυροσβεστικές δυνάμεις. 

Μήνυμα για εκκένωση 7 χωριών 

Νέο μήνυμα για εκκένωση 7 χωριών στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου μαίνεται μεγάλη φωτιά, έστειλε το 112. Πρόκειται για το Πελόπιο, τον Πλάτανο, τον Κοσκινά, τον Μάγειρα, τον Κλαδέο, την Καυκωνία και το Χελιδόνι. 

«Αν βρίσκεστε στο Πελόπιο, Πλάτανο, Κοσκινά, Μάγειρα και Κλαδέο, εκκενώστε τώρα προς Πύργο από Εθνική Οδό Τρίπολης-Ολυμπίας. Αν βρίσκεστε, στην Καυκωνιά ή Χελιδόνι, εκκενώστε τώρα προς Λάλα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα που εστάλη από το 112. Οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν τα σπίτια τους, καθώς πλέον η φωτιά είναι σε απόσταση αναπνοής από τα χωριά Πουρνάρι, Πλάτανο και Πελόπιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA