Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 54χρονος κατηγορούμενος για τη γυναικοκτονία στη Λάρισα βαρύνεται με σοβαρότατες κατηγορίες και θα βρεθεί το πρωί της Παρασκευής 6 Αυγούστου για ακόμα μια φορά στη Γ’ Ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί και να εξηγήσει για ποιο λόγο έφτασε στο έγκλημα. Ο ίδιος φέρεται να ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό την Σωτηρίτσα της Λάρισας προκειμένου να βρει και να δολοφονήσει την άτυχη γυναίκα επειδή του ζήτησε διαζύγιο.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 6 Αυγούστου έδειξε ότι «τα τραύματα αφορούν καίριες για τη ζωή περιοχές και δηλώνουν την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη». Την ίδια στιγμή η Εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση σύμφωνα με την «Ελευθερία» παρήγγειλε χθες τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για τη «διακρίβωση των συνθηκών διαβίωσης» του ανη­λίκου, 13χρονου αγοριού και τρίτου παιδιού της οικογένειας.

Είχε ηχογραφήσει την εκτέλεση της άτυχης γυναίκας 

Ο δράστης όταν έφτασε στη Σωτηρίτσα πήγε και βρήκε τη 43χρονη σύζυγό του και την πυροβόλησε 8 φορές σε καρδιά και κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος ηχογράφησε το έγκλημα στο κινητό του. 

Συγκεκριμένα, η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του 54χρονου «έκρυβε» σημαντικά ευρήματα για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσής Ασφάλειας Λάρισας. Ο δράστης φέρεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας, πράξη που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Ο συνήγορος του 54χρονου, Κωνσταντίνος Γαλανός, ανέφερε πως ο πελάτης του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε αγωγή γι’ αυτά.

«Ο κατηγορούμενος λάμβανε αντικαταθλιπτική και αντιψυχωσική αγωγή τον τελευταίο χρόνο, ενώ πριν από περίπου 20 ημέρες είχε επεισόδιο απώλειας συνείδησης και διακομίστηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών απ’ όπου έλαβε επιπλέον αγωγή», δήλωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA