Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν για τους πυροσβέστες που έχουν ριχτεί στο μέτωπο της φωτιάς της Αττικής που κατακαίει το Κρυονέρι και τις γύρω περιοχές είναι πολλοί και ένα τμήμα πυροσβεστών κινδύνευσε από έκρηξη. Συγκεκριμένα, μεγάλη έκρηξη έγινε σε κοντέινερ που ενδεχομένως να περιείχε φιάλες υγραερίου, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρά θέματα στους πυροσβέστες που επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά στην Αττική.

Οι φιάλες δημιούργησαν ωστικό κύμα και τίναξαν τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά μέτρα μακριά με την έκρηξη που προκάλεσαν. Ωστόσο, όπως είπε στην κάμερα του Mega ο κ. Θεοφιλόπουλος, επιχειρησιακός πυροσβέστης, όλοι οι συνάδελφοί του είναι καλά στην υγεία τους. «Έχουμε συνεχώς καινούριες εστίες. Η φωτιά πέρασε από την Εθνική Οδό, κάνουμε προσπάθεια να την σταματήσουμε», είπε και τόνισε πως η μάχη εστιάζεται στο να μην περάσει το πύρινο μέτωπο στον Αγιο Στέφανο. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που η φωτιά παίρνει μεγάλη δυναμική και γενικά η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA