Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκίτσο – φόρο τιμής στους πυροσβέστες που δίνουν μάχη σε όλα τα πύρινα μέτωπα της Ελλάδας δημοσίευσε στο Facebook ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς το πρωί της Παρασκευής, 6 Αυγούστου. Ο σκιτσογράφος δημοσίευσε μια εικόνα με ένα πυροσβέστη την ώρα που προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά γράφοντας τη λέξη «Respect», δηλαδή «Σεβασμός».

Δείτε παρακάτω το νέο σκίτσο του Αρκά

Αρκάς: Το συγκινητικό σκίτσο για τις καταστροφικές φωτιές

Ένα συγκινητικό σκίτσο δημιούργησε ο Αρκάς για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα δημοσίευσε και την Τετάρτη ο σκιτσογράφος.  Συγκεκριμένα, ο σκιτσογράφος δημοσίευσε μια εικόνα με την ημέρα Τετάρτη να κοιτάζει την καταστροφή και να δακρύζει. Ακόμη, στο σκίτσο φαίνεται από πίσω ένα καμένο τοπίο με φλόγες, ενώ μια ξεθωριασμένη καλημέρα αναγράφεται ψηλά.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D2336835646452584%26id%3D352589524877216&show_text=true&width=500
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA