Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη μάχη με τις φλόγες που δίνουν οι πυροσβέστες και την αγωνία που ζουν όλοι οι άνθρωποι προσπαθώντας να σώσουν το βιος τους από τη φωτιά, αποτυπώνεται σε ένα βίντεο από το Κρυονέρι που πόσταρε ο εθελοντής πυροσβέστης Παναγιώτης Λουκάτος και μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Kάτοικοι ζητούν από το πυροσβεστικό να ρίξει νερό και τρέχουν σε απόγνωση γύρω από τα σπίτια και τα μαγαζιά τους.

Συλλήψεις σε Καλαμάτα και Πεδίον του Αρεως για εμπρησμούς

Την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού, η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις σε Καλαμάτα, Φωκίδα και Αθήνα. Σε κάθε σημείο της χώρας, από το Σούνιο έως τη Βόρεια Αττική, την Εύβοια, την Ηλεία και τη Μάνη, μαίνονται ανεξέλεγκτα τα πύρινα μέτωπα με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά. Για τη φωτιά που ξέσπασε ακόμη και στο Πεδίον του Αρεως (αλλά κατασβέστηκε άμεσα), σημειώθηκε διπλή απόπειρα εμπρησμού και συνελήφθη μια γυναίκα. Όπως τονίζεται σε επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, περίπου στις 17:30 στο Πεδίον του Άρεως επιχειρήθηκε εμπρησμός και μάλιστα δύο φορές. Μετά τις καταγγελίες περίοικων και διερχόμενων συνελήφθη μια ύποπτη γυναίκα, η οποία ανακρίνεται στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA