Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στον κόμβο της Μαλακάσας και ενώ η φωτιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, οι συγκεντρωμένοι ήταν κυρίως νεαρής ηλικίας άτομα που επιτέθηκαν λεκτικά σε πυροσβέστες. Στην περιοχή, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, έσπευσαν διμοιρίες των ΜΑΤ.

Ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι νεαροί ήθελαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς και παρεμποδίστηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ καθώς η κυκλοφορία στην περιοχή έχει διακοπεί, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.  

Νέο μέτωπο στη Βαρυμπόμπη 

Υπενθυμίζεται ότι στη Βαρυμπόμπη ξέσπασε νέο μέτωπο φωτιάς το απόγευμα της Παρασκευής από αναζωπύρωση και ο δήμαρχος Αχαρνών προειδοποιήσε ότι αν δεν σβήσει, θα «καεί η Πάρνηθα». Νωρίτερα εκκενώθηκαν  οι Θρακομακεδόνες. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο κ. Σπύρος Βρεττός είπε ότι πλησιάζει απειλητικά σπίτια και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. «Υπάρχει τεράστια φωτιά, αυτό που φοβόμασταν έγινε, η φωτιά αναζωπυρώθηκε και πάει προς Θρακομακεδόνες» είπε. «Θα καεί η Πάρνηθα, όλη η Πάρνηθα» είπε ο κ. Βρεττός. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA