Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος της κοινότητας των Αφιδνών, που χτυπήθηκε αδυσώπητα από την καταστροφική φωτιά, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο δρόμο προσπαθώντας να βοηθήσει τους συμπολίτες του, δεν άντεξε από την συγκινησιακή φόρτιση και λύγισε ενώ μιλούσε τηλεφωνικά στο Mega. «Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να πάω στο σπίτι μου, είναι αδύνατον. Κολώνες καλώδια, πεσμένα δέντρα, παντού καμένα, δεν ξέρω πώς να φτάσω σπίτι μου», είπε ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, με τρεμάμενη φωνή.

Στο ηχόχρωμα της φωνής του, αποτυπώθηκε όλη η απόγνωση, η θλίψη και η αγανάκτηση για την καταστροφή που συντελέστηκε τις προηγούμενες ημέρες. «Εδώ είναι κρανίου τόπος. Είχαμε μία αναζωπύρωση το βράδυ. Η φωτιά έχει ξεφύγει προς πάσα κατεύθυνση. Δεν μπορώ να φανταστώ πού θα σταματήσει η φωτιά», ήταν ορισμένη από τα λόγια που κατάφερε να ψελλίσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, που είδε τον τόπο του να ρημάζει σε λίγα 24ωρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA