ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/08/2021 13:16

Φωτιά στην Αττική: Η στιγμή της τραμπούκικης επίθεσης στους δημοσιογράφους του OPEN TV

Το βίντεο της επίθεσης των τραμπούκων στους δημοσιογράφους του OPEN TV προκαλεί μόνο οργή και αποτροπιασμό

Φωτιά στην Αττική: Η στιγμή της τραμπούκικης επίθεσης στους δημοσιογράφους του OPEN TV
Η στιγμή της επίθεσης στους δημοσιογράφους του OPEN TV
Ανάγνωση:

Είναι η στιγμή που τραμπούκοι επιτίθενται στους δημοσιογράφους του OPEN TV. Είναι η στιγμή που οι δημοσιογράφοι του OPEN TV, Κώστας Αλατζάς και Ελευθερία Σπυράκη, με τον οπερατέρ του σταθμού βρίσκονται στη φωτιά αλλά πέφτουν θύματα άνανδρων τραμπούκων. Είναι η στιγμή που οι δημοσιογράφοι προπηλακίζονται - με αστυνομικούς παρόντες αλλά απόντες - επειδή βρέθηκαν στη φωτιά μόνο και μόνο για να κάνουν τη δουλειά τους.

Είναι η στιγμή που οι τραμπούκοι και δειλοί σπάνε τα τζάμια του αυτοκινήτου ενώ η δημοσιογράφος του OPEN TV, Ελευθερία Σπυράκη, φωνάζει για βοήθεια με τρεμάμενη φωνή ενώ βρίσκεται στον τηλεοπτικό «αέρα». Το βίντεο προκαλεί μόνο οργή και αποτροπιασμό, καθώς οι τραμπούκοι επιτίθενται σε εργαζομένους, οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους, δουλεύουν νυχθημερόν και κάτω από αντίξοες συνθήκες για να μεταφέρουν τις εξελίξεις από τη φωτιά (και όχι μόνο) στους τηλεθεατές.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, η δημοσιογράφος του OPEN TV, Ελευθερία Σπυράκη, είναι στον αέρα της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής του καναλιού και ακούγεται να λέει πως κάποιοι τραμπούκοι κάνουν επίθεση στον συνάδελφό της, τον Κώστα Αλατζά, ο οποίος ήταν μαζί της στο ρεπορτάζ. Φωνάζει ότι δέχονται επίθεση και συγκεκριμένα λέει: «Επιτέθηκαν και στον συνάδελφο τον Κώστα τον Αλατζά, είναι απίστευτο».

Σε λίγα δευτερόλεπτα η δημοσιογράφος, Ελευθερία Σπυράκη, ακούγεται να ουρλιάζει και να κλαίει εν μέσω τζαμιών που σπάνε, ζητώντας βοήθεια. Η αγωνία της μεταδίδεται ζωντανά και η σύνδεση διακόπηκε απότομα. Στο πλατό οι παρουσιαστές, Μίνα Καραμήτρου και Χρήστος Τσιγουρής ήταν σοκαρισμένοι, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει και τη ρωτούσαν αν είναι καλά. Η Μίνα Καραμήτρου μάλιστα πήρε το κινητό στα χέρια της για να καλέσει την Αστυνομία.

«Κανείς δεν θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου»

«Κανείς δεν θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου», είπε η Ελευθερία Σπυράκη μετά την επίθεση στους δημοσιογράφους του OPEN TV. «Εμείς βγαίνουμε για να δουλέψουμε. Τον Κώστα και τον οπερατέρ τους χτύπησαν. Δεν είναι καλό να συμβαίνουν αυτά», ήταν τα λόγια που είπε η δημοσιογράφος, περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης στο OPEN TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
OPEN TV ΦΩΤΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ