Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πάνος Τριβιζάς είναι πρωταθλητής στα 200 μέτρα και στις σκυταλοδρομίες. Είναι όμως και πυροσβέστης και σβήνει φωτιές. Ο Πάνος Τριβιζάς μίλησε στο OPEN TV για τη μάχη που έδωσε στη μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη. «Δεν ξέρουμε πού να πρωτοσβήσουμε, σε μια στιγμή οι φλόγες με περικύκλωσαν», εξομολογήθηκε για τη μάχη που έδωσε με τη φωτιά ο Έλληνας πρωταθλητής, Πάνος Τριβιζάς, ο οποίος εργάζεται και ως πυροσβέστης.

«Ηταν μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, πήγα σε 4 διαφορετικά σημεία στη φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Δεν ξέρεις πού να προωτοσβήσεις, ήταν ευτύχημα ότι δεν υπήρχε αέρας. Γι' αυτό και δεν θρηνήσαμε θύματα πιστεύω. Βρέθηκα σε ένα σημείο στο στρατόπεδο Τατοΐου και βρέθηκα εγκλωβισμένος και από τις δύο πλευρές. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις πολλά, έχεις ανεβασμένους σφυγμούς, κοιτάς να κάνεις το έργο σου», ανέφερε ο Πάνος Τριβιζάς, περιγράφοντας την κατάσταση στη φωτιά στη Βαρυμπόμπη που κλήθηκε να συνδράμει στην κατάσβεσή της.

Αναφέρθηκε ακόμη στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές, λέγοντας ότι αν δεν είχε την Υπηρεσία δεν πιστεύει ότι θα έκανε πρωταθλητισμό. «Το ίδιο είπε και ο Ιακωβίδης», πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA