Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο ο ένας από τους έξι τραυματίες στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε χτες το βράδυ στην Παλλήνη, όπου ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του στην λεωφόρο Μαραθώνος και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, όπου «θέρισε» πέντε ανθρώπους που βρίσκονταν στην στάση του λεωφορείου ή μόλις είχαν βγει από τον σταθμό του Προαστιακού.

Νεκρός είναι ένας 35χρονος, ενώ μεταξύ των τραυματιών είναι και ο οδηγός του ΙΧ, ηλικίας 30 ετών. Οι υπόλοιποι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Το χρονικό του τροχαίου 

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου (7/8) στην Παλλήνη, καθώς σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, με ΙΧ αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε στάση λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το irafina.gr, Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα νεαρής ηλικίας, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω στη στάση που βρίσκεται στον προαστιακό.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν 6 ασθενοφόρα, 3 οχήματα της Πυροσβεστικής όπως και αρκετά περιπολικά και άνδρες της Αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA