Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φωτιά στην Εύβοια: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ σώζει γατάκι τη στιγμή του ρεπορτάζ στο Πευκί

Η Μαρίνα Δεμερτζιάν συγκλονίζει, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η ανθρωπιά είναι πάνω απ' όλα. «Εχω στην αγκαλιά μου ένα γατάκι, γιατί δεν μπορούσα να το αφήσω», τόνισε on camera

Η στιγμή που η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μαρίνα Δεμερτζιάν
Η στιγμή που η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μαρίνα Δεμερτζιάν

«Εχω στην αγκαλιά μου ένα γατάκι, γιατί δεν μπορούσα να το αφήσω». Με αυτά τα λόγια η δημοσιογράφος του ΕΡΤ, Μαρίνα Δεμερτζιάν, εξηγεί γιατί ενώ μεταδίδει τι συμβαίνει στο Πευκί της Ευβοίας, που γλίτωσε από την παρέμβαση των κατοίκων και της Πυροσβεστικής την τελευταία στιγμή, κρατά στην αγκαλιά της ένα γατάκι.

Η Μαρίνα Δεμερτζιάν συγκλονίζει, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η ανθρωπιά είναι πάνω απ' όλα. Ενώ, δηλαδή, κάνει τη δουλειά της, μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό τα νεότερα από τη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην Εύβοια, σώζει ένα γατάκι. Το κρατά και δεν το αφήνει να φύγει, για να το σώσει. Το βρήκε σε ένα σπίτι και το πήρε στην αγκαλιά της, για να είναι σίγουρη ότι δεν κινδυνεύει. Είναι μία ακόμη από τις στιγμές ανθρωπιάς που θα μείνουν σε αυτή τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες που δίνουν όλοι.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φωτιά #Πευκί #ζώα

Best of Internet