Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Μανιάς είδε τους δύο γιους του να καταλήγουν στην εντατική, με τον έναν μάλιστα σε αρκετά σοβαρή κατάσταση παλεύοντας με τη φωτιά στα μέτωπα της Αττικής. Οπως είπε ο πατέρας των δύο εθελοντών πυροσβεστών στην ΕΡΤ, ο ένας χαροπαλεύει στην εντατική με τους γιατρούς να ανησυχούν. Ο δεύτερος γιος του νοσηλεύεται σε θάλαμο με εγκαύματα και στα δύο του χέρια. Και οι δύο τραυματίστηκαν αμυνόμενοι, όπως είπε, με άλλους, στο δάσος. Αμφότεροι επιχειρούσαν στα μέτωπα της Αττικής, με τη φωτιά να κατακαίει τεράστιες εκτάσεις και σπίτια σε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες, Αφίδνες, Κρυονέρι, Ιπποκράτειο Πολιτεία κι άλλες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.

Η μαρτυρία του στην εκπομπή «Από τις έξι» στην ΕΡΤ συγκλονίζει: «Το ένα παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική. Ο άλλος είναι σε θάλαμο με σοβαρά εγκαύματα στα δύο χέρια. Χθες βράδυ, πήγαν εθελοντικά στις φωτιές. Δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά στην προσπάθειά τους να σώσουν τα σπίτια τους, αλλά αμυνόμενοι με τόσους άλλους στο δάσος. Εκεί έπαθαν τη ζημιά», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μανιάς.

«Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί, ειδικά για εκείνο που είναι στην εντατική, γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάστασή του. Ανησυχώ. Όταν ρωτάω τον γιατρό για το τι εννοεί “σοβαρή κατάσταση, μπορεί δηλαδή να κινδυνεύει η ζωή του;”, εκείνος μου απαντά “να σου πω την αλήθεια, δεν αποκλείω τίποτα”» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA