Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλο ένα κεφάλαιο στη γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (8/8) στο Πάνορμο Ρεθύμνου σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα, καθώς άγνωστοι έκαναν γυαλιά – καρφιά την ταβέρνα του 49χρονου δράστη, την ώρα που εκείνος νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 49χρονος χαροπαλεύει καθώς μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Από τη φρικτή δολοφονία που σημειώθηκε στην Κρήτη μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε το θύμα, τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας, αυστριακής καταγωγής που βρισκόταν στο σημείο. Δράστης και θύμα διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, καθώς οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Η άτυχη γυναίκα δεν καταγόταν από την Κρήτη, ήταν παντρεμένη με δύο παιδιά, η οικογένειά της μένει στο χωριό Ρουμελί Μυλοποτάμου ενώ η ίδια δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά στο Πάνορμο. Ο δράστης κατάγεται από τον Μυλοπόταμο, έχει δική του οικογένεια με παιδιά.

Ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών και το θύμα μητέρα δύο παιδιών και σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ διατηρούσαν εξωσυζυγική σχέση, για την οποία είχε πληροφορηθεί η σύζυγος του δράστη πριν ένα έτος. Έτσι, η σχέση τους διεκόπη, ωστόσο, το θύμα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία πως δεχόταν απειλές από τον άνδρα.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Το αποτρόπαιο έγκλημα, με θύμα μια ακόμη γυναίκα, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 49χρονος, κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα, βρέθηκε στην επιχείρηση της άτυχης γυναίκας στο Πάνορμο πυροβολώντας την στην πλάτη. Οπως αναφέρει το creta24.gr, ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και μετά θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και ακολούθως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η τραγική είδηση θανάτου της γυναίκας η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, προκάλεσε σοκ. Πρόκειται για την 8η γυναικοκτρονία από την αρχή της φετινής χρονιάς.

Θλίψη για την 47χρονη - Συγκινούν τα μηνύματα στα social media

Η 47χρονη ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή του Ρεθύμνου όπου και είχε επιχείρηση με fish spa. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου. Κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι ο 49χρονος την ήθελε ερωτικά όμως εκείνη τον είχε απορρίψει και αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος του φονικού.

Στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς την αποχαιρετούν, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA