Μενού
  • Α-
  • Α+

Χιλιάδες πυροσβέστες, εθελοντές πυροσβέστες, στρατιώτες κι απλοί πολίτες μάχονται με τις φλόγες νυχθημερόν στα πύρινα μέτωπα που κατακαίνε τη χώρα και αναπόφευκτα πολλοί είναι και οι τραυματισμοί, ενώ στη φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία η χώρα θρήνησε τον χαμό του 38χρονου Βασίλη Φιλώρα. Στο ΚΑΤ νοσηλεύονται πυροσβέστες που τραυματίστηκαν στα μέτωπα και σύμφωνα με τα ιατρικά ανακοινωθέντα για την πορεία της υγείας τους, δύο άνδρες παραμένουν διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση.

Η κατάσταση της υγείας των τεσσάρων εθελοντών δασοπυροσβεστών που διακομίστηκαν στο ΓΝΑ ΚΑΤ την 05 Αυγούστου 2021, έχει ως ακολούθως:

  • Οι δύο (ηλικίας 57 και 33 ετών) με περιορισμένης έκτασης εγκαύματα άνω άκρων, ανταποκρίνονται στη θεραπεία και νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων Πλαστικής Χειρουργικής, σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου.
  • Οι δύο (ηλικίας 55 και 53 ετών) με εκτεταμένης έκτασης εγκαύματα, με συνυπάρχον εισπνευστικό έγκαυμα, νοσηλεύονται με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA