ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/08/2021 16:03

Φωτιές στην Ελλάδα: Εύβοια, Πάρνηθα, Ανατολική Μάνη από δορυφόρο πριν και μετά τον εφιάλτη

Στις εικόνες παρακάτω παρουσιάζονται δορυφορικές εικόνες πριν και μετά τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών σε Εύβοια, Πάρνηθα και Ανατολική Μάνη σύμφωνα με τις νεότερες διαθέσιμες δορυφορικές εικόνες έως και χθες Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Φωτιές στην Ελλάδα: Εύβοια, Πάρνηθα, Ανατολική Μάνη από δορυφόρο πριν και μετά τον εφιάλτη
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Οταν τα βλέπεις από ψηλά, είναι αλλιώς... Δορυφορικές εικόνες από το πριν κι από το μετά, ρίχνουν άλλη μια γροθιά στο στομάχι κι αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής στα μέτωπα της φωτιάς σε Πάρνηθα, Εύβοια και Ανατολική Μάνη. Οι νεότερες δορυφορικές εικόνες από τον ευρωπαϊκό δορυφόρο Sentinel-2 αποκαλύπτουν το εύρος των καμένων εκτάσεων λόγω των δασικών πυρκαγιών που «καταπίνουν» εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα γης.

Στις εικόνες παρακάτω παρουσιάζονται δορυφορικές εικόνες πριν και μετά τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών σε Εύβοια, Πάρνηθα και Ανατολική Μάνη σύμφωνα με τις νεότερες διαθέσιμες δορυφορικές εικόνες έως και χθες Κυριακή 8 Αυγούστου 2021.

Δορυφορικές εικόνες πριν (αριστερά) και μετά (δεξιά) τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Εύβοια έως και χθες Κυριακή 8 Αυγούστου 2021.

Πηγή: meteo.gr

Εικόνα 2: Δορυφορικές εικόνες πριν (αριστερά) και μετά (δεξιά) τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Πάρνηθα έως και χθες Κυριακή 8 Αυγούστου 2021.

Πηγή: meteo.gr

Εικόνα 3: Δορυφορικές εικόνες πριν (αριστερά) και μετά (δεξιά) τις δασικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών στην Ανατολική Μάνη έως και χθες Κυριακή 8 Αυγούστου 2021.

Πηγή: meteo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΦΩΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ ΠΑΡΝΗΘΑ ΜΑΝΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ