Μενού
  • Α-
  • Α+

Το «ύστατο χαίρε» στον Κωνσταντίνο Μίχαλο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, ο οποίος έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την Παρασκευή 6 Αυγούστου σε ηλικία 61 ετών, απηύθυναν σήμερα Δευτέρα (9/8) στην Αθήνα σύσσωμος ο επιμελητηριακός και επιχειρηματικός κόσμος, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και πλήθος συνεργατών και φίλων. Η εξόδιος ακολουθία του μακροβιότερου προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο αναφέρει ότι, από τον πολιτικό κόσμο, μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο πρώην ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης, Νίκος Παππάς, Χαρά Καφαντάρη, Χρήστος Σπίρτζης, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης και η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο πρώην πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.

Επίσης, σύσσωμοι παρέστησαν εκπρόσωποι του επιμελητηριακού θεσμού από όλη την Ελλάδα, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, επιφανείς επιχειρηματίες, καθώς και πλήθος συγγενών, συνεργατών και φίλων.

Στεφάνια έστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τα πολιτικά κόμματα, οι δήμαρχοι Αθηνών και Πειραιά, οι εργοδοτικές οργανώσεις.

Επικήδειους εκφώνησαν, σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα, η σύζυγος του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Αθηνά, ο γιος του Χρήστος Μίχαλος, ο Α' αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Συγγελίδης, ο Α' αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννης Μασούτης, ο γενικός γραμματέας του ΕΒΕΑ Μπάμπης Μωραΐτης, ο πρώην υπουργός και πρώην πρόεδρος ΕΒΕΑ Γιάννης Παπαθανασίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA