Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ομάδα των Up Stories αποχαιρετά με τον δικό τρόπο τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη Βασίλη Φιλώρα ο οποίος έχασε τη ζωή του στις τελευταίες φωτιές στη Βόρεια Αττική. Με ένα βίντεο διάρκειας 4 λεπτών τα Up Stories λένε «αντίο» στον ήρωα εθελοντή δασοπυροσβέστη, ο οποίος έπεσε στη μάχη με την φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Σε ανάρτησή τους στο Facebook τα Up Stories έγραψαν χαρακτηριστικά:

«Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά. Το χαμόγελο σου και η καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα. Τα στοιχεία για όσους μπορούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του άτυχου φίλου μας Βασίλη είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:

ΑΙΓΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ ΙΒΑΝ: GR6601718580006858123878503

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου στις 14:30 στα Άνω Λιόσια, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FUpStoriesGreece%2Fposts%2F314800686998164&show_text=true&width=500

Ποιος ήταν ο 38χρονος Βασίλης Φιλώρας

Ο Βασίλης Φιλώρας ήταν συνεργάτης της ομάδας UPStories, και έπεσε στο καθήκον στις 6 Αυγούστου του 2021 προσπαθώντας σβήσει τη φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. O 38χρονος, «έσβησε» στο ΚΑΤ την Παρασκευή 6 Αυγούστου, όπου είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση. Η κατάρρευση της καλωδίωσης της κολόνας του ηλεκτρικού ρεύματος ήταν αυτό που του στέρησε τη ζωή.

Σε επίσημη ανακοίνωση του το ΚΑΤ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA