Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι Unboxholics κατάφεραν μέσα σε τρεις ώρες να συγκεντρώσουν πάνω από 306.000 για να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους, που χάνουν τα πάντα από τις φωτιές που μαίνονται στην Ελλάδα. Και με την κίνησή τους αυτή για μία ακόμη φορά αποθεώθηκαν. Και γι' αυτό τώρα οι Unboxholics κάνουν έκκληση στον κόσμο να σταματήσει να βάζει χρήματα μέσω καταθέσεων, paysafe και paypal.

Διαβάστε ακόμη: Unboxholics: Πώς ξεκίνησαν τα αδέρφια Καρπά που έκαναν ξανά το θαύμα στη φωτιά

Ο Σάκης Καρπάς, το μέλος της ομάδας των Unboxholics, με ανάρτησή του αναφέρει ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε τελικά, είναι πιθανό να αγγίξει τις 350.000 ευρώ. Μάλιστα, εξηγεί ότι ζητήθηκε να σταματήσει η καμπάνια, προκειμένου να καταμετρηθούν τα χρήματα και να σταλούν σε όσους τα χρειάζονται. «Έχουμε έναν γραφειοκρατικό εφιάλτη μπροστά μας, οι διαδικασίες μεταφορών διαρκούν μέρες, οπότε ζητούμε κατανόηση για την καθυστέρηση της κατάθεσης των χρημάτων. Θαρρώ πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί», αναφέρει ο Σάκης Καρπάς

Ακολουθεί η ανάρτηση του Σάκη Καρπά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ!

Είμαστε στα τελευταία στάδια της καταμέτρησης των χρημάτων από καταθέσεις, PayPal και Paysafe κάρτες.

Θεωρούμε ότι είναι πολύ πιθανό το νούμερο να αγγίξει τις €350.000, μιας και ο κόσμος κατέθετε χρήματα μέχρι και πριν λίγη ώρα! Ζητάμε να σταματήσετε να βάζετε χρήματα (είτε μέσω PayPal είτε μέσω Paysafe) ώστε να κινήσουμε τις διαδικασίες μεταφοράς των χρημάτων. Η κινητοποίηση του κόσμου είναι πέρα από κάθε φαντασία και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη!

https://twitter.com/sakiskarpas/status/1424738036659671042?ref_src=twsrc^tfw

Έχουμε έναν γραφειοκρατικό εφιάλτη μπροστά μας, οι διαδικασίες μεταφορών διαρκούν μέρες, οπότε ζητούμε κατανόηση για την καθυστέρηση της κατάθεσης των χρημάτων. Θαρρώ πως μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί, με ΟΛΑ τα αποδεικτικά (από PayPal, Paysafe, Τράπεζα) να είναι διαθέσιμα σε κοινή θέα. Ακόμη και κάποιος που θέλει να ελέγξει την εγκυρότητα των εγγράφων που θα μοιραστούμε, μπορεί να το κάνει με φυσική του παρουσία στο λογιστικό γραφείο που μας εκπροσωπεί, εδώ στην Αριδαία. Θα τα μοιραστούμε.

ΦΥΣΙΚΑ και σε δημόσιες αναρτήσεις από τις σελίδες μας στα social media.

Θα σας έχω ενήμερους για τα πάντα.

Ευχαριστώ για όλα!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA